Lessuggesties


basisonderwijs.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Rubrieken
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • Wordt Rijssense Yanick de spellingkampioen 2012 van Overij..
  Radio 350 is de lokale omroep voor Rijssen en Holten. Met het laatste nieuws en de beste muziek.
 • MosaLympics sport en plezier voor 600 kinderen
  MosaLira organiseerde op woensdag 22 mei de eerste editie van MosaLympics, een sportdag voor alle groep 6 leerlingen (een gemiddelde 10-jarige) op de MosaLira scholen.
 • Vol programma open dag RSG Wiringherlant
  Voor de leerlingen van de groepen 8 in het basisonderwijs breekt een spannende periode aan. Zij kiezen in de komende maanden een nieuwe school. In dat
 • Weekendprognose 19 - 22 juli
  VID
 • Tot in de pruimentijd
  In het jaar 1285 liet Floris V het Muiderslot bouwen. Bouwheer Floris creėerde een prachtig slot met dito tuin met als beroemdste inwoner P.C. Hooft. Deze schrijver nodigde zijn vrienden uit voor een bezoek aan het kasteel en schreef onderaan zijn brieven ' tot in de pruimentijd'.
 • Inschrijven in het basisonderwijs
  DENDERMONDE - Kinderen die geboren werden in 2012, op 1 september 2014 van een kleuterschool naar een nieuwe lagere school gaan of van school veranderen kunnen vanaf maart 2014 ingeschreven worden op school.
 • Werken in het onderwijs? Lees de VKbanen special
  Werken in het onderwijs? Lees de VKbanen special - Op zoek naar een job met inhoud? VKbanen biedt het breedste aanbod van banen voor hoger opgeleiden. Via VKbanen binden 828.000 hogeropgeleiden een nieuwe baan, informatie over werk, persoonlijke ontwikkeling en carričretips. Ontdek ons vacatureaanbod in Nederland.
Lessuggesties
Deltawerken
Deltawerken - lesmappen basisonderwijs
http://www.deltawerken.com/Lesmappen-Basisonderwijs/518.html

Entoen
Beschikbare lessen basisonderwijs | entoen.nu
http://entoen.nu/primair-onderwijs/lessen

Internetwijzer Bao
Kerst - lesidee - internetwijzer basisonderwijs. lesmateriaal en meer!. internetwijzer basisonderwijs is een praktische internetgids voor het basis- en speciaal onderwijs.
http://www.internetwijzer-bao.nl/rubrieken/kerst_lesidee

Jufsanne
Juf sanne » nieuws, lesideeĆ«n, werkbladen, knutselideeĆ«n, kringactiviteiten en tips voor kleuterjuffen, -meesters, ouders en kinderen. nieuws, lesideeĆ«n, werkbladen, knutselideeĆ«n, kringactiviteiten en tips voor kleuterjuffen, -meesters, ouders en kinderen
http://www.jufsanne.com

Kunstbijdeboer
Kunstbijdeboer
http://www.kunstbijdeboer.nl/uploads/lesbrief-2011.doc

Leshulp
Leshulp, online lessen voor het primair / basis onderwijs. online lessen, downloads en heel veel tips voor het primair onderwijs. met rekenen, taal, aardrijkskunde, geschiedenis, kleuters, knutselen, muziek, levensbeschouwing, natuurkennis, verkeer, webwandelingen en veel hulpmiddelen.
http://www.leshulp.nl

Mec Dewitteschuur
Mec Dewitteschuur
http://www.mec-dewitteschuur.nl/789

Meestermichael
Meestermichael.nl | de website voor het basisonderwijs. leerlingen, kinderen vinden er leuke en vooral leerzame oefeningen. het zijn veel educatieve spelletjes. hierdoor kunnen kinderen op school, maar ook thuis oefenen met rekenen, taal, topo en nog veel meer. leerkrachten vinden snel leuke lesideeƫn, tips, werkbladen en oefeningen. ook voor ib-ers en rt-ers staan er dingen op. een voorbeeld is ook parnassys. op deze site kun je de meeste methodetoetsen importeren en gebruiken in parnassys. bij digibord vinden leerkrachten veel bruikbare lessen en ideeƫn voor op het digitale schoolbord. erg leuk zijn de filmpjes van teleblik en beeldbank. deze heb ik keurig gesorteerd op methode, groep, hoofdstuk en les. en alles is gratis!
http://www.meestermichael.nl/leerkrachten/mb%20algemeen.html

Sss
Lessuggesties
http://www.sss.nl/onderwijs/basisscholen/lessuggesties.htm

9 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal