Lessuggesties


basisonderwijs.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Rubrieken
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • In Borger-Odoorn kan gastouder taalles geven
  De gemeente waar een op de drie kinderen naar een gastouder gaat liet zelf een gastoudermethode maken.
 • Aantal eerstejaars voor lerarenopleidingen sterk gedaald
  Instroom pabo bijna 30 procent minder In het studiejaar 2011/?12 begonnen bijna 6 100 studenten aan een opleiding tot leraar basisonderwijs. Dat is b
 • Vijfde plaats voor jeugdimkers uit Elspeet
  Veluweland.nl, huis-aan-huis nieuwsblad in Noord-Veluwe, Nunspeet Doornspijk Elspeet Hoge Enk Hulshorst Vierhouten Elburg Epe t Harde Uddel
 • Krekels danken juf Marian
  ZELZATE - Na veertig jaar dienst in het gemeentelijk basisonderwijs gaat juf Marian Danschutter met pensioen. Ze stond vooral in de tweede klas. Op haar laatste werkdag werd ze opgewacht door alle leerlingen van de school De Krekel en de collega?s. Iedereen was zoveel mogelijk gekleed in het rood, met een verwijzing naar Du(i)vels, Marians favoriete biertje.
 • Internationale delegatie op bezoek in De Boomgaard!
  Het Belang Van Limburg - Hasselt, In het kader van de E.T.E.N.-conferentie (European Teacher Education Network) ? dit jaar georganiseerd door de KHLim - bracht een internationale delegatie van een 20-tal docenten, professoren en onderzoekers een bezoek aan kindercampus De ?
 • Egyptisch basisonderwijs ver onder de maat
  In een recent rapport van het Wereld Economisch Forum eindigt Egypte op de laatste plaats als het gaat om de kwaliteit van het basisonderwijs.
 • Janneke Otten exposeert bij 'goed.'
  In de maand april is Janneke Otten te gast bij goed.kunst. Zij exposeert een kleurijke serie illustraties en collages, een bijzondere mix van vrij ...
Lessuggesties
Deltawerken
Deltawerken - lesmappen basisonderwijs
http://www.deltawerken.com/Lesmappen-Basisonderwijs/518.html

Entoen
Beschikbare lessen basisonderwijs | entoen.nu
http://entoen.nu/primair-onderwijs/lessen

Internetwijzer Bao
Kerst - lesidee - internetwijzer basisonderwijs. lesmateriaal en meer!. internetwijzer basisonderwijs is een praktische internetgids voor het basis- en speciaal onderwijs.
http://www.internetwijzer-bao.nl/rubrieken/kerst_lesidee

Jufsanne
Juf sanne » nieuws, lesideeën, werkbladen, knutselideeën, kringactiviteiten en tips voor kleuterjuffen, -meesters, ouders en kinderen. nieuws, lesideeën, werkbladen, knutselideeën, kringactiviteiten en tips voor kleuterjuffen, -meesters, ouders en kinderen
http://www.jufsanne.com

Kunstbijdeboer
Kunstbijdeboer
http://www.kunstbijdeboer.nl/uploads/lesbrief-2011.doc

Leshulp
Leshulp, online lessen voor het primair / basis onderwijs. online lessen, downloads en heel veel tips voor het primair onderwijs. met rekenen, taal, aardrijkskunde, geschiedenis, kleuters, knutselen, muziek, levensbeschouwing, natuurkennis, verkeer, webwandelingen en veel hulpmiddelen.
http://www.leshulp.nl

Mec Dewitteschuur
Mec Dewitteschuur
http://www.mec-dewitteschuur.nl/789

Meestermichael
Meestermichael.nl | de website voor het basisonderwijs. leerlingen, kinderen vinden er leuke en vooral leerzame oefeningen. het zijn veel educatieve spelletjes. hierdoor kunnen kinderen op school, maar ook thuis oefenen met rekenen, taal, topo en nog veel meer. leerkrachten vinden snel leuke lesideeën, tips, werkbladen en oefeningen. ook voor ib-ers en rt-ers staan er dingen op. een voorbeeld is ook parnassys. op deze site kun je de meeste methodetoetsen importeren en gebruiken in parnassys. bij digibord vinden leerkrachten veel bruikbare lessen en ideeën voor op het digitale schoolbord. erg leuk zijn de filmpjes van teleblik en beeldbank. deze heb ik keurig gesorteerd op methode, groep, hoofdstuk en les. en alles is gratis!
http://www.meestermichael.nl/leerkrachten/mb%20algemeen.html

Sss
Lessuggesties
http://www.sss.nl/onderwijs/basisscholen/lessuggesties.htm

9 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal