Lessuggesties


basisonderwijs.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Lessuggesties
Deltawerken
Deltawerken - lesmappen basisonderwijs
http://www.deltawerken.com/Lesmappen-Basisonderwijs/518.html

Entoen
Beschikbare lessen basisonderwijs | entoen.nu
http://entoen.nu/primair-onderwijs/lessen

Internetwijzer Bao
Kerst - lesidee - internetwijzer basisonderwijs. lesmateriaal en meer!. internetwijzer basisonderwijs is een praktische internetgids voor het basis- en speciaal onderwijs.
http://www.internetwijzer-bao.nl/rubrieken/kerst_lesidee

Jufsanne
Juf sanne » nieuws, lesideeën, werkbladen, knutselideeën, kringactiviteiten en tips voor kleuterjuffen, -meesters, ouders en kinderen. nieuws, lesideeën, werkbladen, knutselideeën, kringactiviteiten en tips voor kleuterjuffen, -meesters, ouders en kinderen
http://www.jufsanne.com

Kunstbijdeboer
Kunstbijdeboer
http://www.kunstbijdeboer.nl/uploads/lesbrief-2011.doc

Leshulp
Leshulp, online lessen voor het primair / basis onderwijs. online lessen, downloads en heel veel tips voor het primair onderwijs. met rekenen, taal, aardrijkskunde, geschiedenis, kleuters, knutselen, muziek, levensbeschouwing, natuurkennis, verkeer, webwandelingen en veel hulpmiddelen.
http://www.leshulp.nl

Mec Dewitteschuur
Mec Dewitteschuur
http://www.mec-dewitteschuur.nl/789

Meestermichael
Meestermichael.nl | de website voor het basisonderwijs. leerlingen, kinderen vinden er leuke en vooral leerzame oefeningen. het zijn veel educatieve spelletjes. hierdoor kunnen kinderen op school, maar ook thuis oefenen met rekenen, taal, topo en nog veel meer. leerkrachten vinden snel leuke lesideeën, tips, werkbladen en oefeningen. ook voor ib-ers en rt-ers staan er dingen op. een voorbeeld is ook parnassys. op deze site kun je de meeste methodetoetsen importeren en gebruiken in parnassys. bij digibord vinden leerkrachten veel bruikbare lessen en ideeën voor op het digitale schoolbord. erg leuk zijn de filmpjes van teleblik en beeldbank. deze heb ik keurig gesorteerd op methode, groep, hoofdstuk en les. en alles is gratis!
http://www.meestermichael.nl/leerkrachten/mb%20algemeen.html

Sss
Lessuggesties
http://www.sss.nl/onderwijs/basisscholen/lessuggesties.htm

Gerelateerd
 • Pier K gesloten tijdens vakantie
  Hoofddorp Aalsmeerderbrug Abbenes Badhoevedorp Beinsdorp Boesingheliede Buitenkaag Burgerveen Cruquius De Hoek Huigsloot Leimuiderbrug Lijnden Lisserbroek Nieuwe Brug Nieuwe Meer Nieuw-Vennep Oude Meer Rijsenhout Rozenburg Schiphol Schiphol-Rijk
 • Voorzitter Signum: 'Nooit gewild dat katholiek onderwijs u..
  DEN BOSCH - Het bestuur van de overkoepelende basisschoolorganisatie Signum uit Den Bosch heeft nooit gewild dat het katholieke basisonderwijs uit Den Bosch verdwijnt. Elke school die onder Signum valt, kan volgens voorzitter Jan Timmers zelf bepalen of en hoe ze invulling wil geven aan de katholieke...
 • Basisschool Zalk kan blijven bestaan
  ZALK - De Oranjeschool in Zalk is gered. Vanaf 2016 valt deze basisschool onder de Kamper schoolvereniging Iris en is het relatief kleine aantal leerlingen geen punt van zorg meer. Al twee jaar zit de school onder de opheffingsnorm die de gemeente Kampen hanteert voor scholen in het basisonderwijs.
 • Basisschoolleraar geschorst na incident voetbalkamp
  Basisschoolleraar geschorst na incident voetbalkamp - Nationale Onderwijsgids
 • Kunst centraal op Eper school
  Kunst centraal op Eper school - Epe Vaassen - Regio - Stentor
 • Roosendaal krijgt basisonderwijs voor hoogbegaafde kinderen
  ROOSENDAAL - Basisschool Lavoor in Roosendaal krijgt vanaf het nieuwe schooljaar een speciale afdeling voor hoogbegaafde kinderen. In augustus wordt begonnen met twee zogenoemde Leonardo-klassen. Dat heeft schoolbestuur KPO Roosendaal bekendgemaakt.
 • KIEM onderwijs en opvang ontwikkelt dashboard met QlikView..
  HOOFDDORP (EZPress) - Qlik, (NASDAQ: QLIK), leider in data discovery, kondigt aan dat KIEM, stichting voor basisonderwijs en kinderopvang, in samenwerking met Qlik partner Synaxion een nieuw kwaliteitsinstrument voor het onderwijs heeft ontwikkeld.
 • Hoogezand wil 120 km/per uur handhaven
  Dagblad van het Noorden - Hoogezand wil 120 km/per uur handhaven
 • Engelse les voor de allerkleinsten bij De Vuurvogel
  ?Hello, my name is...? Zo begint vaak de Engelse les in de bovenbouw van het basisonderwijs. Vanaf komend schooljaar gaat dat op De Vuurvogel anders. De Uithoorn
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
9 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal