Lessuggesties


basisonderwijs.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Rubrieken
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • Cursus Liedbegeleiding op gitaar
  Nieuw in De Ronde Venen
 • 13:31 Drentse basisscholen lopen leeg
  De leerlingenaantallen op Drentse basisscholen daalt de komende 10 jaar met gemiddeld 16 procent. In 5 gemeenten gaat het percentage met ruim een derde achteruit. Dat maakt adviesbureau Stamm CMO zaterdag bekend. Het kenniscentrum berekende de gevolgen van bevolkingskrimp op het basisonderwijs in opdracht van de provincie Drenthe.
 • 500 sportende kinderen tijdens Active Days op 11 mei
  Op vrijdag 11 mei geeft de Venrayse volleybalclub ActiveRooy in sporthal de Wetteling volleybalclinics aan ongeveer 500 kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Venray.
 • Keuzegids: deeltijdopleidingen HZ in top drie
  Keuzegids: deeltijdopleidingen HZ in top drie - Zeeuws nieuws - Regio - PZC
 • Rommelmarkt in Ten Desselaer Lovenjoel lokt veel volk
  BIERBEEK - Voor de leerlingen en het personeel van Ten Desselaer, school voor buitengewoon basisonderwijs in Lovenjoel, kon het geluk dinsdag 1 mei niet op: ze hadden een geslaagde rommelmarkt met veel volk én kregen veel geld aangeboden voor de afdeling Auti-3 for kids. Fanfare Kunst en Vermaak Lovenjoel schonk 5100 euro: Op zaterdag 4 en zondag 5 februari 2012 gaf fanfare ?Kunst en Vermaak? Lovenjoel, in samenwerking met het 8° koor Korbeek-Lo, een benefietconcert ten voordele van de vzw Auti-3 for kids. Deze vzw is verbonden aan de school ?Ten Desselaer? die onderwijs geeft aan kinderen met autisme spectrum syndroom. Het benefietconcert bracht 5.100 euro op. Dit bedrag werd door Marc Swennen, voorzitter van de fanfare, dinsdag officieel overhandigd aan Philippe Cockx, directeur van de school. 'We zijn bijzonder blij en dankbaar', zegt schoolhoofd Cockx, 'We hebben een nieuw busje besteld omdat het oude het begeven heeft, en kunnen het geld dus goed gebruiken'.Lions Club Si...
 • Lezen wordt steeds leuker voor basisschoolleerlingen Rivie..
  Dagelijks lokaal nieuws, foto's, video's, sport en agenda uit Tiel
 • Advies: Pabo-studie selectiever maken - Reactie HBO-raad -..
  Advies: Pabo-studie selectiever maken - Reactie HBO-raad
Lessuggesties
Deltawerken
Deltawerken - lesmappen basisonderwijs
http://www.deltawerken.com/Lesmappen-Basisonderwijs/518.html

Entoen
Beschikbare lessen basisonderwijs | entoen.nu
http://entoen.nu/primair-onderwijs/lessen

Internetwijzer Bao
Kerst - lesidee - internetwijzer basisonderwijs. lesmateriaal en meer!. internetwijzer basisonderwijs is een praktische internetgids voor het basis- en speciaal onderwijs.
http://www.internetwijzer-bao.nl/rubrieken/kerst_lesidee

Jufsanne
Juf sanne » nieuws, lesideeĆ«n, werkbladen, knutselideeĆ«n, kringactiviteiten en tips voor kleuterjuffen, -meesters, ouders en kinderen. nieuws, lesideeĆ«n, werkbladen, knutselideeĆ«n, kringactiviteiten en tips voor kleuterjuffen, -meesters, ouders en kinderen
http://www.jufsanne.com

Kunstbijdeboer
Kunstbijdeboer
http://www.kunstbijdeboer.nl/uploads/lesbrief-2011.doc

Leshulp
Leshulp, online lessen voor het primair / basis onderwijs. online lessen, downloads en heel veel tips voor het primair onderwijs. met rekenen, taal, aardrijkskunde, geschiedenis, kleuters, knutselen, muziek, levensbeschouwing, natuurkennis, verkeer, webwandelingen en veel hulpmiddelen.
http://www.leshulp.nl

Mec Dewitteschuur
Mec Dewitteschuur
http://www.mec-dewitteschuur.nl/789

Meestermichael
Meestermichael.nl | de website voor het basisonderwijs. leerlingen, kinderen vinden er leuke en vooral leerzame oefeningen. het zijn veel educatieve spelletjes. hierdoor kunnen kinderen op school, maar ook thuis oefenen met rekenen, taal, topo en nog veel meer. leerkrachten vinden snel leuke lesideeƫn, tips, werkbladen en oefeningen. ook voor ib-ers en rt-ers staan er dingen op. een voorbeeld is ook parnassys. op deze site kun je de meeste methodetoetsen importeren en gebruiken in parnassys. bij digibord vinden leerkrachten veel bruikbare lessen en ideeƫn voor op het digitale schoolbord. erg leuk zijn de filmpjes van teleblik en beeldbank. deze heb ik keurig gesorteerd op methode, groep, hoofdstuk en les. en alles is gratis!
http://www.meestermichael.nl/leerkrachten/mb%20algemeen.html

Sss
Lessuggesties
http://www.sss.nl/onderwijs/basisscholen/lessuggesties.htm

9 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal