Lessuggesties


basisonderwijs.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Lessuggesties
Deltawerken
Deltawerken - lesmappen basisonderwijs
http://www.deltawerken.com/Lesmappen-Basisonderwijs/518.html

Entoen
Beschikbare lessen basisonderwijs | entoen.nu
http://entoen.nu/primair-onderwijs/lessen

Internetwijzer Bao
Kerst - lesidee - internetwijzer basisonderwijs. lesmateriaal en meer!. internetwijzer basisonderwijs is een praktische internetgids voor het basis- en speciaal onderwijs.
http://www.internetwijzer-bao.nl/rubrieken/kerst_lesidee

Jufsanne
Juf sanne » nieuws, lesideeën, werkbladen, knutselideeën, kringactiviteiten en tips voor kleuterjuffen, -meesters, ouders en kinderen. nieuws, lesideeën, werkbladen, knutselideeën, kringactiviteiten en tips voor kleuterjuffen, -meesters, ouders en kinderen
http://www.jufsanne.com

Kunstbijdeboer
Kunstbijdeboer
http://www.kunstbijdeboer.nl/uploads/lesbrief-2011.doc

Leshulp
Leshulp, online lessen voor het primair / basis onderwijs. online lessen, downloads en heel veel tips voor het primair onderwijs. met rekenen, taal, aardrijkskunde, geschiedenis, kleuters, knutselen, muziek, levensbeschouwing, natuurkennis, verkeer, webwandelingen en veel hulpmiddelen.
http://www.leshulp.nl

Mec Dewitteschuur
Mec Dewitteschuur
http://www.mec-dewitteschuur.nl/789

Meestermichael
Meestermichael.nl | de website voor het basisonderwijs. leerlingen, kinderen vinden er leuke en vooral leerzame oefeningen. het zijn veel educatieve spelletjes. hierdoor kunnen kinderen op school, maar ook thuis oefenen met rekenen, taal, topo en nog veel meer. leerkrachten vinden snel leuke lesideeën, tips, werkbladen en oefeningen. ook voor ib-ers en rt-ers staan er dingen op. een voorbeeld is ook parnassys. op deze site kun je de meeste methodetoetsen importeren en gebruiken in parnassys. bij digibord vinden leerkrachten veel bruikbare lessen en ideeën voor op het digitale schoolbord. erg leuk zijn de filmpjes van teleblik en beeldbank. deze heb ik keurig gesorteerd op methode, groep, hoofdstuk en les. en alles is gratis!
http://www.meestermichael.nl/leerkrachten/mb%20algemeen.html

Sss
Lessuggesties
http://www.sss.nl/onderwijs/basisscholen/lessuggesties.htm

Gerelateerd
 • Buitenschoolse opvang Pr. Margriet Smilde
  Smilde - Kinderen uit Smilde en omgeving kunnen sinds kort gebruik maken van buitenschoolse opvang (bso) bij obs Prinses Margriet in Smilde. De nieuwe locatie is een dependance van Kindercentrum de Sprong in Smilde.
 • Aanmeldingsperiode basisonderwijs weldra van start in Antw..
  Ouders die hun kind voor volgend schooljaar willen inschrijven in een basisschool op het grondgebied van de stad Antwerpen kunnen binnenkort weer terecht…
 • Het leerorkest van de ABBO-scholen gaat van start
  Het leerorkest van de ABBO-scholen gaat van start - Internetbode
 • Minder zwakke scholen in vo
  De Eerste Kamer heeft gisteren rond middernacht ingestemd met het leenstelsel. Daarmee komt definitief een einde aan de basisbeurs voor studenten in het hoger onderwijs. De
 • Zwaar weer voor basisonderwijs in Zundert
  ZUNDERT De Stichting Primair Onderwijs Zundert (Spoz) is in financieel zwaar weer terechtgekomen.
 • Een basisschool wil een deel van haar eigen schoolgebouw v..
  Een basisschool wil een deel van haar eigen schoolgebouw verhuren. Mag dat?
 • Leerlingen basisonderwijs vinden lezen leuker
  Leerlingen in het basisonderwijs hebben meer plezier in lezen. Dat blijkt uit een onderzoek van Cito naar de leesprestaties van de groepen 5 en 8 en het speciaal basisonderwijs (SBO).
 • D66 en PvdA willen meer mannen in basisonderwijs
  Het percentage mannen dat werkzaam is in het basisonderwijs daalt al jaren en was vorig jaar slechts 17,5 procent. Daar moet volgens de lokale D66 en PvdA snel veradering in komen.
 • Kameroense scholen zwichten voor terreur Boko Haram
  "Ik neem liever ontslag dan op zo'n plaats te gaan werken", zegt een basisschoolleraar op de vraag waarom hij een baan in het Verre Noorden van Kameroen niet heeft aangenomen. James Ngoran is niet de enige leraar die weigert te verhuizen naar het aan Nigeria grenzende gebied waar de extremistische moslimorganisatie Boko Haram aanvallen uitvoert. "Veel onderwijzers die een plaats krijgen toegewezen in het Verre Noorden, gaan eenvoudigweg niet. Ze zijn allemaal bang voor hun leven", zegt Wilson Ngam, ambtenaar bij de Regionale Delegatie voor Basisonderwijs in het Verre Noorden.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
9 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal